Tutustumismatka Latviaan 19. – 21.11.2018

Ilmoittaudu mukaan muotiyrityksille räätälöidylle tutustumismatkalle Latviaan!

Muotikaupan Liitto järjestää muotikaupan yrityksille tutustumismatkan Latviaan marraskuun loppupuolella. Matka järjestetään yhteistyössä Investment and Development Agency of Latvian kanssa.

Matkalle ovat tervetulleita ilmoittautumaan kaikki Latvian bisnesmahdollisuuksista kiinnostuneet alan yritysten edustajat. Paikkoja on kuitenkin rajoitetusti – toimi siis nopeasti!

Latvian upeaan pääkaupunkiin Riikaan matkataan Helsingistä ensin Viking Linen laivalla Tallinnaan, ja Tallinnasta bussilla perille asti. Majoitus on järjestetty neljän tähden Mercure-hotellissa.

Matkan aikana pääset tapaamaan monien merkittävien latvialaisyritysten ja -brändien edustajat sekä latvialaisia kansainvälisten kauppasuhteiden asiantuntijoita. Ohjelmassa on tapaamiset mm. Topdesignin, Vito Fashionin, Elisendan ja Anetten kanssa ja mahdollisuus tavata monia muita yrityksiä.

Ohjelma:
Lataa koko ohjelma tästä:  Programme Latvia

Matkan ajankohta:
Lähtö 19.11. klo 10:30 Helsinki
Paluu 21.11. illalla Helsinkiin

Matkan hinta:
295 € Muotikaupan Liiton jäsenille
395 € muille

Hinta sisältää edestakaiset matkat Helsingistä Riikaan ja takaisin (laiva ja bussi), kahden yön majoituksen Mercure Hotel Rigassa omissa huoneissa sekä ohjelman mukaiset ruokailut (aamiaiset, lounaat sekä päivälliset). Hintoihin lisätään alv.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:
Esko Leppäkorpi, toimitusjohtaja