Tuotteeseen on uskottava

WP_20131008_001_2Rita Nurminen on Kauppiatar isolla K:lla. Hän perusti Ritapoint Oy vuonna 2008 vähittäiskaupaksi (Boutique Freda), juuri ennen laman alkua.  Vuonna 2010 yhtiö laajeni agentuuri- ja tuontitoimintoihin, jonka toimiala on painottunut naisten muotiin edustaen Lola Ramona-  ja Made in Space  – kenkämerkkejä. Lola Ramona –merkillä on jo 20 jälleenmyyjää ympäri Suomea ja niiden herkullisen värikkäät kengät ovat nousseet suosioon monen kuluttajan kenkäkaapissa.

Toinen Ritapointin tuotteista on Made In Space – kengät, jotka tuovat uutta tekniikka kenkämarkkinoille. Tekniseen vaatteeseen ja kenkään olemme totutelleet useissa urheiluvaatteissa, mutta erilaiset tekniset ratkaisut tulevat siirtymään muihinkin käyttövaatteisiin. Made In Space kenkien historiakin perustuu tennismaailmaan.

Portugalilainen Made In Space kehitti kaksiosaisen jalkineen, joka koostuu kerrostettavasta pohjasta ja vaihdettavasta päällyksestä, joita yhdistää vettähylkivä vetoketju. Vetoketjujen valmistus tapahtuu Yhdysvalloissa, YKK-yrityksessä, joka valmistaa vetoketjuja erikoisolosuhteita vaativiin asuihin. Tämä uudenlainen kenkäinnovaatio on suojattu nykyään kansainvälisin patentein.

Vetoketjun käyttö mahdollistaa sen, että samaan pohjaan voi vaihtaa erimallisia ja erikuosisia päällisiä tilanteen mukaan. Minkä tahansa mallisen päällisen vaihto sopii aina vastaavankokoiseen pohjaan. Malleja löytyy ballerinoista citylenkkareihin ja aina saappaisiin asti. Vaihdettavien päällisten materiaaleissa voidaan käyttää melkeinpä mitä vaan ja värimaailmakin on kaiken kattava.  Ja mikä parasta paljon matkustavalle on, että kenkien päälliset mahtuvat todella pieneen tilaan ja rullautuvat kätevästi vaikka käsilaukkuun.

Rita Nurminen on valinnut tuotteet valikoimiinsa sen perusteella, että hän uskoo niihin itse sataprosenttisesti. ”On helpompi myydä tuotteita, joita itsekin mielellään pitää”, Nurminen korostaa. Samoin tuotevalikoima vastaa tämän päivän kuluttajan vaatimuksia, Lola Ramona erilaisuudellaan ja yksilöllisyyden esiintuomisella ja Made In Space puolestaan vastaa vastuulliseen kulutustapaan käyttämällä mahdollisimman paljon ympäristöä säästäviä ja puhtaita raaka-aineita.

412206-2

RINNA 411001-1(1)