Saga Furs Kiinassa – pitkäjänteistä yhteistyötä

Lähde: Saga Fursin tiedote 1.11.2016

Saga Furs Kiinassa – pitkäjänteistä yhteistyötä

Saga Furs ja Kiinan turkismarkkinat ovat kasvaneet yhdessä huomattavasti viimeisten 30 vuoden aikana. Saga Fursista on tullut tärkeä osa Kiinan turkisteollisuutta.

Marraskuussa tulee kuluneeksi 30 vuotta siitä, kun luksusmuoti rantautui Kiinaan huippubrändi Diorin ja Saga Fursin johdattamana. Ne herättivät laajaa huomiota mediassa maan ensimmäisessä turkismuotinäytöksessä. Nykyään Saga Furs on tärkeä osa Kiinan turkisteollisuutta, ja yhtiötä pidetään edelleen muotialalla innovatiivisena ja ainutlaatuisena yhteistyökumppanina, joka tunnetaan tasaisesta ja erinomaisesta laadustaan.

Yhteistyö ja innovointi

Muodin maailma on kokenut monia muutoksia ensimmäisen turkismuotinäytöksen jälkeen.Tuo historiallinen tapahtuma käynnisti Saga Fursin pitkäaikaisen yhteistyökumppanuuden sekä Kiinan markkinoiden että maailman johtavien huippubrändien kanssa. Kiinan markkinoiden osuus Saga Fursin koko liiketoiminnasta onkin huomattava. Pitkäkestoinen yhteistyö muodin luksusbrändien kanssa sekä Kiinassa että muualla maailmassa muodostavat perustan Saga Fursin johtoasemalle alalla. Saga Fursin tuotekehitysyksikkö innovoi jatkuvasti tekniikoita ja tapoja muokata turkista materiaalina ja yhtiö tekeekin läheistä yhteistyötä niin paikallisten kuin kansainvälisten brändien ja suunnittelijoiden kanssa.

Läheiset suhteet paikallisiin brändeihin, valmistajiin, suunnittelijoihin ja yhteistyökumppaneihin ovat yhtiölle arvokas voimavara. ”Kiinan luksusmarkkinat ovat kasvaneet 30 vuodessa huimaan 250 miljardin euron liiketoiminnaksi,  ja maan osuus monien huippubrändien kuten Saga Fursin myynnistä on huomattava”, kertoo Saga Fursin Aasian liiketoiminnan johtaja Samantha Vesala. ”Olemme työskennelleet monien kiinalaisten muotisuunnittelijoiden ja muotoilualan oppilaitosten kanssa ja  nähneet, kuinka yhä useammat nuoret, lahjakkaat suunnittelijat valitsevat urakseen muodin – myös turkismuodin”, Vesala jatkaa.

Katse tulevaisuuteen

Saga Furs juhlistaa tätä merkkipaalua isännöimällä Pekingin muotiviikoilla juhlanäytöstä, jossa esitellään turkismuodin vuosikymmeniä Kiinassa. Näytöksessä nähdään ikonisiksi muodostuneita malleja vuodelta 1986 sekä ennen näkemättömiä luomuksia kahdeksalta Saga Fursin pitkäaikaiselta yhteistyökumppanilta. Uusia mallistojaan esittelevät Los Angelesissa toimiva Brandon Sun, Crystoline, First Lady Daiichi Madam, Enaga, HAZE and JAMES, Michelle Fur, Shulan, Yingdaak sekä Saga Fursin oma Design Centre.

Lisätietoja:

Saga Furs: Tia Matthews, Fashion Director, tia.matthews@sagafurs.com

Superson Communications: Mikko Siukosaari, mikko.siukosaari@superson.fi +358 400 612 600

Liitteet: (5 kuvaa alkuperäisestä muotinäytöksestä vuonna 1986)

Saga Furs

Saga Furs (kaupankäyntinimi Helsingin pörssissä SAGCV) tarjoaa maailman suurinta valikoimaa eurooppalaisia tarhattuja turkiksia. Sagan maailmanlaajuinen verkosto tukee Saga®-brändiä tekemällä läheistä yhteistyötä muotiteollisuuden kanssa. Yritysvastuu perustuu yhtiön arvoihin, joita ovat luotettavuus, tuloksellisuus ja vastuullisuus.

saga_furs05 saga_furs06