Nordic Designers’ Pop-up Shop tuo kotimaisen muodin kauppakeskus Itikseen

Nordic Designers’ Pop-up Shop tuo syyskuussa Itä-Helsingin kauppakeskus Itikseen vahvan kattauksen puettavaa Suomi-designia. Kuukauden kestävä pop-up-kauppa kokoaa yhteen 23 naisten- ja miestenvaate- sekä asustebrändiä. Myynnissä olevat mallistot ovat syksyn ja talven uutuuksia.

Tapahtuman luoja Piia Hänninen haluaa viedä kotimaisen muodin pienistä keskustan putiikeista kaiken kansan luokse. ”Nordic Designers’ Pop-up Shop kokoaa selektiivisesti ajanhenkistä, ekologista ja eettisesti tuotettua designia. Ideana on yhdistää klassikkobrändejä ja uusia pienempiä mallistoja keskenään ja tarjota kuluttajille mahdollisuus löytää itselleen uusia designtuttavuuksia”, sanoo Hänninen, Nordic Designers’ Pop-up Shopin tuottaja, vaatesuunnittelija itsekin. Osalla brändeistä ei ole omaa myymälää, ja enemmistö on nyt ensimmäistä kertaa saatavilla Itiksessä, Pohjoismaiden suurimmassa kauppakeskuksessa.

Toukokuussa järjestetty ensimmäinen Nordic Designers’ Pop-up Shop otettiin mielenkiinnolla vastaan Helsingin keskustan Galleria Esplanadissa. Tapahtuma järjestetään eri paikoissa kaksi kertaa vuodessa.

Muotikaupan tapahtumaan osallistuvat Aarikka, Costo, Haldin, Jatuli, Kaino, Kasperi, Kiks, Knitworks, Kooky Gems, Kude, Miun, Mori Collective, Nokian Jalkineet, Nomen Nescio, Poola Kataryna, Pöllöt, RCM, Salmiak Studio, Tauko, Uhana Design, Vaella, Vainio.Seitsonen ja Viona Blu.

Nordic Designer’s Pop-up Shop Kauppakeskus Itiksen 1. kerroksessa (Stockmannin pää) 2.9.–29.9.2016.
Aukioloajat: ma-pe 10.00–21.00, la 10.00–19.00 ja su 12.00–18.00.

ND2_Flyer