Muotikaupan liitto ry etsii tulosvastuulliseen rooliin idearikasta ja myynnillistä digitaalisen verkkojulkaisun päätoimittajaa

Tehtäväsi digitaalisen verkkojulkaisun päätoimittajana on olla mukana rakentamassa ja johtamassa Muotikaupan liiton uuden verkkojulkaisun ilmettä ja ääntä sekä kommunikointitapoja. Vastuullasi on rakentaa verkkojulkaisun lanseeraukseen, ylläpitoon, myyntiin ja markkinointiin vaadittavat puitteet sekä pitää yllä ja kehittää suhteita vaikuttajaverkostoihin eri puolilta Suomea. Vastaat julkaisun näkyvyydestä ja vaikuttavuudesta niin sosiaalisessa mediassa kuin myös toimialatasolla.

Odotamme sinulta yrittäjämäistä ja tavoitteellista työskentelyotetta. Toivomme, että sinulla on näyttöä tuloksellisesta digitaalisesta liiketoiminnasta tai vastaavista digitaalisen viestinnän tehtävistä. Arvostamme markkinointi-, mainos- ja viestintätoimistokokemusta sekä kokemusta digitaalisen liiketoiminnan suunnittelusta ja toteuttamisesta. Sinulla on ymmärrys lukijakokemuksen merkityksestä ja koukuttavan sisällön tuottamisesta.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää rautaista organisointikykyä, järjestelmällisyyttä, joustavuutta ja analyyttisyyttä. Olet taitava verkostoituja ja persoona, johon ihmiset tutustuvat mielellään. Erilaisten sidosryhmien kanssa työskentely on sinulle tuttua ja nautit uusista yllättävistä tilanteista, sekä nopeidenkin päätösten tekemisestä.

Kommunikoit sekä suullisesti että kirjallisesti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Työpaikka sijaitsee Fashion Centerissä, Vantaalla. Työhön kuuluu jonkin verran matkustamista sekä koti-, että ulkomailla. Tarjoamme mahdollisuuden uuden ja vaikuttavan muotikaupan verkkojulkaisun luomiseen, jonka yhtenä tärkeistä tavoitteista on parantaa kotimaisen muotikaupan asemaa ja toimintaedellytyksiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Tarja Oinonen puh. 050-5314864.
Soittoajat: Tiistai 30.07.2018 klo 12-16, perjantai 03.08.2018 klo 08-11, maanantai 06.08.2018 klo 08-11 ja perjantai 10.08.2018 klo 12-16.
Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.mercuriurval.com viitenumerolla FI-12909, 12.8. mennessä.