Muotikaupan Liitto on muodin parissa toimivien jäsentensä yhteistoimintaorganisaatio, jonka toiminnan tavoitteena on kehittää muodin vähittäiskaupan toimintaedellytyksiä, ylläpitää alan yhteistyöverkostoja ja vaikuttaa yhteiskunnallisiin päätöksiin ja lainsäädäntöön. Laajojen ja monipuolisten jäsenpalveluidensa lisäksi liitto palvelee mediaa, kuluttajia ja muita muotikaupasta ja sen ilmiöistä kiinnostuneita.

Muotikaupan Liiton tärkein tehtävä on vaikuttaa kauppiaan arkeen – tehdä siitä mahdollisimman kivutonta. Meidän tehtävämme on vaikuttaa yritystä ympäröiviin olosuhteisiin; kuunnella kauppiaiden, yrittäjien ja muiden alan tekijöiden tarpeita monipuolisesti, kanavoida kuulemamme toiminnaksi, olla tukena silloin kuin tukea tarvitaan. Näin kauppias tai yrittäjä voi keskittyä olennaiseen eli kaupantekoon.

Pidämme kotimaisen muotikaupan puolta. Vaikutamme päätöksiin ja lainsäädäntöön yhdessä muiden toimijoiden kanssa – sekä kotimaiset että kansainväliset verkostomme ovat laajat. Muotikaupan Liitolla on satoja jäsenliikkeitä ympäri Suomea – aina Pohjoismaiden suurimmista ketjuista pieniin putiikkeihin asti.

Liiton varsinaisia jäseniä ovat jalkineiden, vaatetuksen ja tekstiilien sekä muun muoti- ja pukeutumisalan parissa toimivat vähittäiskauppaa harjoittavat yritykset. Yhteistyöjäseninä liitolla on vähittäiskauppaa harjoittamattomia alan yrityksiä. Muotikaupan Liitto on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka ohjaa kaikki resurssinsa jäsenistönsä ja kotimaisen vaate- ja kenkäkaupan eduksi.

Muotikaupan Liitto tarjoaa jäsenilleen neuvontaa ja tietoa, tukea ja apua, alan kansainväliset ja kotimaiset verkostot sekä vaihtuvia etuja. Jäsentensä lisäksi liitto palvelee mediaa, kuluttajia ja muita muotikaupasta ja sen ilmiöistä kiinnostuneita.

Tule mukaan – liity Muotikaupan Liittoon!