Kutsu muotialan toimialaliittojen laatututkimukseen

Hyvä muotialan ammattilainen – Vastaa, vaikuta ja voita matka Kööpenhaminan muotiviikoille!

Muotikaupan Liitto ry. ja Jyväskylän Ammattikorkeakoulun vestonomilinja haluavat yhdessä kehittää muoti- ja pukeutumisalan toimintaa Suomessa. Yhteistyönä olemme koonneet tutkimuksen, jonka tavoitteena on kartoittaa alan ammattilaisten näkemyksiä toimialaliittojen toiminnan laadusta. Kyselyyn ovat tervetulleita vastaamaan kaikki pukeutumis-, tekstiili- ja nahkatuotteiden, lifestyle- tai muotialojen parissa työskentelevät – niin kaupan, myynnin, maahantuonnin, tuotannon, suunnittelun, markkinoinnin kuin muidenkin alan toimintojen osalta.

Sinulla on nyt mahdollisuus vaikuttaa kanssamme. Millaisia palveluja alajärjestöjen pitäisi mielestäsi tarjota? Millaista tiedotusta, neuvontaa, koulutusta tai verkostoja? Vastaa ja vaikuta! Voit myös levittää linkkiä kollegoillesi ja alalla toimiville yhteistyökumppaneille.

Kyselyyn vastaaminen kestää vain n. 5-10 minuuttia. Jokainen vastaus on meille erittäin arvokas – olemme kiitollisia ajastasi! Kysely on avoinna torstaihin 15.5.2014 asti.

Kyselyyn pääset tästä linkistä:  https://www.webropolsurveys.com/S/7D1EBCC8B4FF88AB.par

Halutessasi voit osallistua arvontaan, jossa voit voittaa matkan Kööpenhaminan muotiviikoille ja Gallery International Fashion Fair -tapahtumaan! Palkinto sisältää lennot kahdelle hengelle (Helsinki – Kööpenhamina – Helsinki) sekä majoituksen viiden tähden hotellissa Kööpenhaminassa 6.- 8.8.2014.

Kyselyyn vastaaminen on anonyymiä ja arvontaan osallistuminen vapaaehtoista. Antamiasi vastauksia ei missään vaiheessa yhdistetä arvontaa varten jättämiisi yhteystietoihin.

Kyselyn on toteuttanut vestonomiopiskelija Johanna Kärkkäinen opinnäytetyönään, yhdessä Muotikaupan Liiton kanssa.