Keväällä värit ja kuviot tuovat mielenkiintoa miesten pukeutumiseen

FRENN_SS15_KaiVaine_3

Antti Laitisen suunnittelemassa mallistossa ovat mukana ensimmäistä kertaa FRENNin omat painokuviot, jotka on toteutettu yhteistyössä Aalto-yliopiston lopputyöopiskelijan Emmi Pakkasen kanssa. Idea Basket- ja Plaids-kuoseihin lähti perusaiheiden uudelleen käsittelystä. Ruudut ja raidat ovat klassikoita, joihin haluttiin lisää särmää. Lopputuloksessa sai näkyä sattuma ja rento meininki. FRENNin ensimmäiset omat painokuviot näkyvät rennon tyylikkäässä puuvillapuvussa, pellava- ja puuvillapaidoissa sekä villasilkkihuivissa.

Keväällä mallisto saa jatkoa tyylikkäistä pellavista, helpoista puuvillatuotteista ja uusista denim-tuotteista. Hengittävä paitapellava suojaa polttavalta auringolta kesäpäivässä. Seesteinen sininen heijastuu koko malliston värikarttaan. Kontrastia värimaailmaan tuo henkevä oranssi, auringon kuivattamien kukkien punainen ja virkistävä ruohonvihreä.

Räätälöintinsä ja istuvuutensa puolesta lyömättömät pikkutakit ovat olleet malliston kysytyimpiä tuotteita, joten kevääseen on lisätty uusia malleja. Takkien tyyleissä on valinnanvaraa neutraaleista malleista kansainvälisestikin erottuvaan, eloisaan pintakuvioituun puvuntakkiin. Kevään komeana FRENN-miehenä on näyttelijä Kai Vaine.

FRENN pop-up 3.4.-18.5. avautuu Stockmannin Helsingin keskustan tavaratalossa pääsiäisenä. Tämän kevään muita uusia jälleenmyyntipisteitä ovat BigTime Helsingissä, Nina & Henri Kuopiossa ja Minun\Min Vaasassa.

FRENN taistelee samankaltaisuutta vastaan ja marssii erilaisuuden ja persoonallisuuden puolesta. Suunnittelutyön lähtökohtana on hyvä istuvuus, kiinnostavat yksityiskohdat sekä materiaalit, jotka erottuvat ja tuntuvat hyvältä. FRENNin vaatteet ommellaan lähituotantona Virossa tarkastetuissa olosuhteissa. Malliston kankaat tulevat EU-maista kuten Italia, Portugali ja Liettua. Suurelle osalle käytetyistä kankaista on myönnetty kansainvälinen Öko-Tex 100 –sertifikaatti. FRENN- mallistossa käytetään myös luomuja kierrätysmateriaaleja niin usein kuin mahdollista.