Kenkä-Repo Oy:n Matti Repo on Tampereen Tammerkosken Vuoden Yrittäjä 2018

Tampereen Tammerkosken yrittäjät on valinnut vuoden 2018 yrittäjäksi Kenkärepo Oy:n toimitusjohtajan Matti Revon.

Matti Repo on toiminut kauppiaana ja yrityksen toimitusjohtajana vuodesta 1993, jolloin liike siirtyi sukupolvenvaihdoksessa hänelle. Yrityksen juuret ovat Valkeakoskella, jonne kenkäkaupan perusti Matti Repon isä Eero Repo. Liike muutti Tampereelle vuonna 1984.

Hämeenkatu 13:ssa sijaitseva Kenkä-Repo on Tampereen johtava yksityinen, itsenäinen, ketjuihin kuulumaton kenkäkauppa. Sen laajoihin valikoimiin kuuluu kymmeniä naisten- ja miestenjalkineita valmistavia brändejä.  Tammerkosken Yrittäjät luonnehtivat Matti Repoa ja hänen yritystään pidetyksi, arvostetuksi toimijaksi. Kiitospuheessaan Repo muisti läheisiään sekä henkilökuntaansa.

Muotikaupan Liitto haluaa lämpimästi onnitella Vuoden Yrittäjää sekä hänen edustamaansa yritystä!