IVALO – Maailman laajin suomalaisen muodin kauppapaikka

Lähde: IVALO / Spalt PR

Nousevan muodin suurin kauppapaikka aloittaa maailmanvalloituksen

IVALO on suomalainen muotisovellus, joka lanseerattiin lokakuussa 2016. Lanseerausviikolla se nousi Suomen ladatuimmaksi muotisovellukseksi ja myös Apple nosti IVALOn omiin suosikkeihinsa.

IVALOssa on tällä hetkellä lähes 100 suomalaista muotibrändiä. Suunnittelijoiden palaute sovelluksesta on ollut erinomaista. Suomalaiset asiakkaat ovat löytäneet IVALOsta omia suosikkejaan, sekä päässeet kokemaan elämyksiä löytäessään aivan uusia muotiluomuksia. IVALOn myynti on kasvanut 20 % joka kuukausi lanseerauksen jälkeen.

Kaikki IVALOn suunnittelijat pääsevät itse kuratoimaan omat mallistonsa ja asiakas ostaa kaikki tuotteet suoraan suunnittelijalta, IVALOn toimiessa kauppa-alustana. Liiketoimintamalli on muotimaailmassa uusi ja antaa IVALOlle vahvan kilpailuedun. IVALO toteuttaa muotibrändien kanssa myös vain IVALOssa myytäviä eksklusiivisia tuotteita, joista seuraava julkaistaan ensi viikolla yhteistyössä Vimma-vaatemerkin kanssa.

Maaliskuussa 2017 IVALO aloittaa Suomi-muodin viennin maailmalle. 16.3.2017 lähtien sovelluksen voi ladata ympäri maailman. Näin IVALO avaa suomalaisille brändeille täysin uudet ja kansainväliset markkinat. Osana lanseerausta IVALOsta on myös artikkeli Finnairin Blue Wings – lehdessä, joka on saatavilla kaikissa Finnairin lentokoneissa.

“Ainoa tavoitteemme on olla maailman laajin ja mielenkiintoisin nousevan muodin kauppapaikka vuoteen 2020 mennessä, that’s it. Fokuksen ja tavoitteiden täytyy olla selkeitä. Intohimoiset nousevat muotisuunnittelijat ja brändit ansaitsevat tulla kuulluksi ja nähdyksi. IVALOn tärkein missio on mahdollistaa tämä heille” – Matti Lamminsalo, Toimitusjohtaja

Toukokuussa 2017 IVALO laajenee ulkomaalaisilla suunnittelijoilla. IVALO on syksyn sekä talven aikana osallistunut kaikille Euroopan suurimmille muotiviikoilla. Brändi- ja myyntitiimi on kuratoinut kaikki messujen lupaavimmat nousevat suunnittelijat. Tällä hetkellä pääsyä IVALOon odottaa yli 200 kansainvälistä nousevaa muotibrändiä. Yli 90% tavatuista muotibrändeistä on halunnut mukaan palveluun ja IVALO on saanut sen verkkosivujen kautta jo satoja hakemuksia maailmanlaajuisesti.