FASHION CENTER ON ALOITTANUT TOIMINTANSA – Uusi aika on alkanut Suomen muotikaupassa

Lähde: Fashion Centerin tiedote 19.9.2017

Uusi Fashion Center elää ensimmäistä aktiivista myyntisesonkiaikaansa. Muodin alan kohtauspaikka valmistui viime toukokuussa ja kesän ajan elettiin todellista muutoksen aikaa 49 yrityksen siirtäessä showroominsa vastavalmistuneisiin tiloihin. Virallisia avajaisia vietettiin 19.8.2017 yhdessä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Vantaan kaupunginvaltuuston 1. vpj Tapani Mäkinen avasi talon ja toivotti talon yrittäjät tervetulleiksi Vantaalle. Avajaispuheiden yhteydessä kuultiin odotettu uutinen: Fashion Center saa jatkoa toisen toimitalon muodossa.

600 MUODIN ALAN AMMATTILAISTA JUHLI FASHION CENTERIN AVAJAISIA

Fashion Centerin avajaisia juhlittiin tyylillä, mukavissa ja iloisissa merkeissä. Fashion Centerissä on alusta asti vallinnut hyvä yhteishenki. Tuo henki tuntui tarttuvan kaikkiin juhlissa mukana olleisiin. Yhteensä n. 600 muodin alan toimijaa juhli uuden ajan alkua Suomen muotikaupan historiassa. Itse muotiakaan ei unohdettu: muotinäytöksessä nähtiin kuluvan myyntisesongin mallistoja. Ilta huipentui Mikko Leppilampi Trion jamitteluihin juhlien jatkuessa aina pikkutunneille asti.

Avajaispäivä oli osa 19.-21.8. vietettyä muotiviikonloppua. Vastaavia muodin alan ostopäiviä ja mallistoesittelyjä Fashion Centerissä tullaan viettämään kahdesti vuodessa: elokuussa ja tammikuussa.

Muotiviikonloppuna Fashion Centerin tarjonta täydentyi entisestään, kun autotallista viihtyisäksi näyttelytilaksi muuntunut Fashion Garage täyttyi 16 yrityksen pop-up showroomeista. Garagessa oli myös näytillä yhteistyökumppanimme BMW uusimpia automalleja.

Avajaiset ja muotiviikonloppu toimivat aktiivisen myyntisesongin lähtölaukauksena. Sen myötä talo on vähitellen saanut normaalin toimintansa käyntiin. Asiakkailta on saatu runsaasti positiivista palautetta miljööstä ja ostojen tekemisen helppoudesta. Monet sisäänostajat ovatkin viihtyneet jopa useita päiviä tutustuen niin kenkä-, asuste- kuin vaatemallistoihin.