Ekologisen ja eettisen muodin ammattimessut saman katon alla Berliinissä tammikuussa

Teksti: Virpi Hopeasaari / Messeforum

EUROOPAN AINOAT EKOLOGISEN JA EETTISEN MUODIN AMMATTIMESSUT NYT SAMAN KATON ALLA BERLIININ MUOTIVIIKOILLA 19.–21.1.2015

Ekologisen ja eettisen muodin ammattilaistapahtumien kaksikko Ethical Fashion Show ja Greenshowroom järjestetään ensi tammikuusta lähtien saman katon alla Berliinin Postbahnhofilla.

”Ethical Fashion Show ja Greenshowroom muodostavat nyt todella näyttävän, koko Euroopan mittakaavassa ainutlaatuisen ekologisen muodin katselmuksen. Postbahnhofilla pystymme vastaamaan paremmin kysyntään ja tarjoamaan näytteilleasettajille enemmän tilaa. Myös messuvierailu ja liikkuminen muotiviikkojen muihin tapahtumiin helpottuu, kun molemmat ekologisen muodin tapahtumat löytyvät samasta osoitteesta”, sanoo messujen projektipäällikkö Susanne Helmrath.

Ethical Fashion Show on ekologisen katu- ja käyttömuodin tapahtuma. Greenshowroom painottuu eksklusiivisempaan high-end-muotiin. Greenshowroomin yhteydessä järjestetään myös Salonshow catwalk-näytös. Molempien messujen tuotekategorioihin kuuluvat muotivaatteiden lisäksi jalkineet, laukut, korut ja muut asusteet.

Ethical Fashion Show ja Greenshowroom ovat vakiinnuttaneet asemansa eurooppalaisten, amerikkalaisten ja japanilaisten ostajien keskuudessa. Messujen tyypillisiä vierailijoita ovat muotikaupan ketjujen, tavaratalojen ja nettikauppojen ostajat sekä muotiagentuurit.

Osallistuvilta näytteilleasettajilta edellytetään laajan ekologisen ja eettisen kriteeristön täyttämistä. Näin varmistetaan, että messuilla on mukana vain aidosti kestävän kehityksen mukaista toimintatapaa noudattavia yrityksiä.

Ethical Fashion Show ja Greenshowroom ovat maailman suurimman messujärjestäjän Messe Frankfurtin muotimessubrändejä.

Lisätietoja antaa Virpi Hopeasaari / Messeforum Oy, 040 544 5577, virpi.hopeasaari@messeforum.fi

Messeforum on Messe Frankfurt Exhibition GmbH:n virallinen Suomen edustaja

Ethical Fashion Show Berlin heinäkuussa 2014.
Ethical Fashion Show Berlin heinäkuussa 2014.