Kutsu kenkäkaupan ja -teollisuuden edustajille Kiinaan

Organizing Committee of Jinjiang Footwear & Sports Industry International Exposition China kutsuu Muotikaupan Liiton jäseniä messumatkalle Jinjiangiin huhtikuussa.

The 18th Jinjiang Footwear & Sports Industry International Exposition China järjestetään 18. – 21.4.2016 Jinjiangin Machi Cityn No.1 Exhibition Hall -messukeskuksessa. Tapahtuma on yksi Aasian suurimmista jalkineiden myyntitapahtumista ja koko jalkineteollisuuden suunnannäyttäjä.

Vuonna 2015 messujen yli 500 näytteilleasettajaa täyttivät 50 000 neliömetriä messutilaa. Muualta kuin Kiinasta tulevia jalkinealan yrityksiä oli näytteilleasettajista 41,7 %, joten messut toimivat hyvin kansainvälisten brändien hankintapaikkana. Huhtikuun 2016 messuilla esitellään ensimmäistä kertaa myös urheiluvälineitä.

China Form Company tarjoaa jalkinemateriaalien sekä jalkinetuotantotarvikkeiden ja -koneiden ostajille mahdollisuuden osallistua messuille tuetusti 18. – 19.4.

Ostajille tarjotaan veloituksetta seuraavat palvelut:

1. Kuljetus Jinjiangin tai Xiamenin lentokentältä
  2. Majoitus neljän tähden hotellissa kahdeksi yöksi (17. – 19.4.2016)
  3. Kiinan kielen tulkki messualueella
  4. Neuvottelutilat näytteilleasettajien kanssa neuvotteluille
  5. Opastus alueelle

Jos olet kiinnostunut tarjouksesta, kysy lisätietoja Muotikaupan Liitosta (Meri Karppanen, meri.karppanen@muotikaupanliitto.fi, puh. 040 922 3171). Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Lisätietoja messuista: cn-jif.com