Digital retail – tunnetta ja teknologiaa 2016

Tapahtuman järjestää Talentum Events

Muotikaupan Liiton jäsenille 455 €
Normaalihinta 495 €

Onko suunnitelmissa verkkokaupan avaaminen tai kaipaako yrityksenne vauhtia verkkomyyntiin? Ilmoittaudu etuhintaan Digital retail – tunnetta ja teknologiaa 2016 –tapahtumaan.

Talentum Events järjestää Digital retail – tunnetta ja teknologiaa 2016 –tapahtuman 14.9. Helsingin Scandic Parkissa. Tapahtuma on tarkoitettu vähittäiskaupan yrityksille, jotka haluavat laajentaa liiketoimintaansa tai vauhdittaa myyntiä erityisesti verkkokaupan avulla. Myös aloittelevat verkkokaupat saavat hyödyllisiä oppeja tapahtumasta. Tapahtumassa kuulet mm. miten Zalando ja Zara ovat menestyneet verkkokaupassa ja miten verkkomyynti tukee jatkuvaa liiketoiminnan kehittämistä. Tapahtuman koko päivän ohjelman näet tästä.

Muotikaupanliiton jäsenet pääsevät tapahtumaan etuhintaan 455 € (norm. 495 €), jonka saat antamalla etukoodin ’muotiale’ ja ilmoittautumalla tästä.

DigitalRetail2016_660x300