Muotikaupan Aamuklubi | Tuija K, bisnespukeutumisen kouluttaja

3.2.2016  |  8:30 - 10:00  |  ILMOITTAUDU
Muotikaupan Liitto, Eteläranta 10 (Teollisuuskeskus), Helsinki.

Myymälähenkilöstön imago – miksi myyjän pitää näyttää myyjältä?

Tilaisuus on kaikille ilmainen - tervetuloa!
Varatusta, mutta peruuttamatta käyttämättä jätetystä paikasta veloitamme 48 € + alv.

Muotikaupan Aamuklubit starttaavat nyt uudessa osoitteessamme Etelärannassa. Tervetuloa!

Aamuklubilla sekä kahvi että tieto ovat tuoretta; lisäksi saat kontakteja, inspiraatiota liiketoimintaasi sekä kevyen aamiaisen.

Tilaisuus on kaikille ilmainen – tervetuloa!

Aamuklubilla bisnespukeutumisen kouluttaja Tuija K keskiviikkona 3.2.2016

Myymälähenkilöstön imago – miksi myyjän pitää näyttää myyjältä? Pukeutumisen viestien asiantuntija kertoo, miten myyntiä edistetään myös henkilökunnan ulkomuodon kautta. Visuaaliset viestit ovat välittömiä ja peruuttamattomia. Samalla tavoin kommunikoi myös pukeutuminen – pyysitpä tai et. Siksi myyjien ulkomuotoon on syytä kiinnittää huomiota. Näyttävätkö myyjäsi liikkeen asiakkailta? Ovatko he vaikeasti lähestyttävän oloisia? Tule kuulemaan, miten myyjien pukeutuminen tulee osaksi myynninedistämisen suunnittelua ja toteutusta.

Tuija K