Muotikaupan Aamuklubi: Customer Service – or Customer Experience?

2.2.2017  |  Klo 8:30 - 10:30ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYNYT
Muotikaupan Liitto, Eteläranta 10, Neuvottelukeskus, tila E16

Muodin vähittäiskaupan konsultti Stephane Chotart

Muotikaupan Aamuklubi on ilmainen kaikille muodin ammattilaisille.

MUOTIKAUPAN AAMUKLUBIN AJANKOHTA SIIRTYY! Ilmoitamme uuden ajan mahdollisimman pian.

Vähittäiskauppoja konsultoiva Stephane Chotart, TIM TAM Consulting, pitää puheenvuoron asiakaskokemuksesta kaikille avoimessa Muotikaupan Liiton aamiaistilaisuudessa 2.2.2017 klo 8:30 – 10:30. Chotart on työskennellyt viimeiset 25 vuotta kansainvälisen vähittäiskaupan parissa, konsultoiden mm. H&M-, Marks & Spencer- ja Bestseller -ketjuja.

Helmikuun Aamuklubilla Chotart antaa vinkkejä asiakaskokemuksen ja -palvelun kehittämiseen, sillä hän uskoo sen olevan myymälän vahvuus myös tulevaisuudessa.

Klo 8:30 – 9:00 Ilmoittautuminen, aamiainen tarjolla
Klo 9:00 – 9:15 Muotikaupan kuulumiset
9:15 – 10:00 Stephane Chotartin vinkit asiakaskokemukseen muotikaupassa
Klo 10:00 – 10:30 Hetki verkostoitumiselle ja keskustelulle, aamiainen tarjolla

Esitys on englanninkielinen. Paikkoja on rajatusti – ensimmäiset 20 henkeä mahtuvat mukaan!

Muotikaupan Aamuklubilta saat tietoa, kontakteja, inspiraatiota – ja tietysti herkullisen aamiaisen. Tilaisuus on maksuton kaikille muotikaupan ammattilaisille. Varatuista, mutta peruuttamatta jätetyistä käyttämättömistä paikoista laskutamme 25 euroa.